Garantie

Maak kennis met Peter van de Kerkhof Onderhoud & Renovatie BV

ESB advies gelooft in haar aanpak en geeft daarom ook de garantie dat de afgegeven adviezen, desgewenst inclusief begroting en aanbestedingsstukken, te realiseren zijn. Mocht de opdrachtgever er met andere marktpartijen niet uitkomen dan realiseert Peter van de Kerkhof onderhoud & renovatie de door ESB advies afgegeven plannen/prijs. Daarmee garandeert ESB dat haar adviezen realistisch, maakbaar en betaalbaar zijn.

Peter van de Kerkhof is de drijvende kracht achter zowel het onderhoud & renovatiebedrijf als ESB Advies. Het zijn zusterbedrijven die elkaar uitstekend aanvullen. Soms willen organisaties alleen een goed advies om vervolgens met een andere partij de daadwekelijke realisatie te doen. Dat kan ook natuurlijk. Maar er is altijd de garantie dat Peter van de kerkhof het kan uitvoeren zoals door ESB advies is geadviseerd.

Peter van de Kerkhof: “Met zo’n veertig jaar kennis en ervaring weet je onderhand wel waar je over praat. Het advieswerk van ESB en wat we met Peter van de Kerkhof onderhoud & renovatie in de praktijk doen, is uiteraard gebaseerd op dezelfde principes. Dat zie je ook terug in de Zes Stappen waar ESB voor staat. Uiteindelijk gaat het erom dat de plannen realistisch, maakbaar en betaalbaar zijn.”